INDIGEN / Space for the soul

RESTAURANT ȘI BAR

Bun venit la Indigen, un restaurantul pe malul Lacului Tei din București. Oferind o experiență culinară unică, restaurantul nostru rustic șic oferă o evadare din oraș. Bucurați-vă de elementele noastre naturale, totul în timp ce admirați natura și priveliștea către lac.

Program:
Luni - Vineri: 16:00 - 00:00
Sâmbătă - Duminica: 12:00 - 00:00
Menu
Mâncarea noastră este pregătită cu atenție pentru a vă satisface papilele gustative. De la cele mai proaspete ingrediente locale până la variantele contemporane ale mâncărurilor clasice, meniul nostru se referă la mese pline de suflet. Răsfățați-vă cu faimoasele noastre pizza la foc cu lemne, burgeri copioși sau bucurați-vă de unul dintre cocktailurile noastre speciale, toate servite într-un cadru de luat masa în aer liber, care oglindește frumusețea naturii.
Zonele Indigen
Sună-ne pentru a rezerva o masă
+40730 821 345
Strada Tuzla 50

Pentru evenimente private ne puteti contacta pe indigen@infinit.love sau la +40773 809 006
Sunteți gata pentru o experiență de restaurant cu atmosferă relaxată? Rezervă-ți masa la Indigen / Space for the soul, destinația ideală pentru gurmanzii bucureșteni. Decorul inspirat din natură face din fiecare masă o ocazie specială.

Indigen / Space for the soul oferă parcare privată pentru tribul său. Unde este situată? Imediat după intrarea noastră, prima poartă pe partea stângă.
Deschis zilnic:
Luni - Vineri: 16:00 - 00:00
Sâmbătă - Duminică: 12:00 - 00:00
Made on
Tilda